Predavanja

Korisnička ocjena: 0 / 5

Zvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivna

Prikaz slikovne datoteke

  • utjecaj prošlosti tj. prošlih života,

    utjecaj naše familije i predaka na naš život,
  • formiranje podsvijesti i načini pročišćavanja naše osobne povijesti - terapeutski trans,
  • time line healing,
  • regresija,
  • vračanje dijelova duša ..

Danas je posljedica prošlosti i mi smo što jesmo na bazi toga, što smo donijeli sa sobom, naslijedili, napravili i odlučili u prošlosti.
 Ako želimo spoznati sebe, treba spoznati svoje korijene, naše predke, našu prošlost i naš spiritualni izvor, ako želimo danas promijeniti nešto, što ima izvor u prošlosti, treba ići u prošlost i promijenit u izvoru. 
Šamanizam i tehnike, razvite iz njega imaju mnogo instrumenta i načina rada, koje transformiraju, liječe, balansiraju ono što je išlo iz balansa i uzrokuju bolesti, patnju, ponestanak snage i realizacije .. Idu u vrijeme i prostor, gdje je izvor izazova. Šamanizami od davno radi s konceptom DNK i spiritualnom genetikom i osim svih drugih energija i snaga prirode, upotrebljavaju jednu od najsnažnijih energija koje postoje u našem svemiru - energiju naših predaka, gdje je sve znanje i snaga ljudi, koji su ikad postojali na toj Planeti.
 

Predavanje će se održat u našem novom prostoru  u ulici Lička 9 
u prostorijama udruge spinalno ozljeđenih (ulaz s južne strane)

PONEDJELJAK 24.11.2014 g.
u 18.00 h
 

Predavač: Mateja Tomšič - Akengen (Slovenija),
terapeutkinja, spiritualna orijentatorica, Ifa svećenica, regresoterapeutkinja, majstorica-praktičarka NLP-a.

Korisnička ocjena: 0 / 5

Zvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivna

Predavanje će se održat u našem novom prostoru  u ulici Lička 9 

u prostorijama udruge spinalno ozljeđenih (ulaz s južne strane)

 

PETAK 14.11.2014 g.

u 18.00 h

 

Za one koji još nisu upoznati s ovom tehnikom evo par informacija.

Kada je u havajsku Državnu zatvorsku bolnicu na mjesto glavnog psihologa došao dr. Len, nitko tome nije posvetio posebnu pozornost. Bio je još jedan u nizu onih koji dođu, i nakon kratkog vremena otiđu, radi izuzetno teškog posla. U bolnici je bilo nešto više od 30 zatvorenika, mahom ubojica, silovatelja, psihopata. Samice su bile pune, oni su se kretali s lancima na rukama i nogama, a napadi između njih, i na osoblje bili su svakodnevna pojava. Samo osoblje je bilo u strahu, pod pritiscima, i nitko se nije zadržavao dugo. Dr. Len se odmah pokazao vrlo neobičnim – uvijek je bio dobre volje i izgledalo je da se dobro zabavlja. To bi se još nekako i dalo shvatiti, ali problem je bio u tome što on zapravo uopće nije radio svoj posao! Nije razgovarao s bolesnicima, nije im određivao terapije, niti davao lijekove. Jedini osobni kontakt s njima, bio je u bolničkim hodnicima, u prolazu. Pa ipak, vrlo brzo su se počele događati promjene. Napadi su prestali, samice se ispraznile, lijekovi smanjili. I jedan po jedan, bolesnici su ozdravljivali… Nakon nešto više od tri godine, taj je odjel zatvoren, jer više nije bilo bolesnika. Metoda koju je koristio dr Len zove se ho’oponopono.

Ho'oponopono ubrzano osvaja svijet. Svojom jednostavnošću i učinkovitošću plijeni pozornost struke (liječnike, psihologe), na jedan prirodni način ujedinjuje sve duhovne tehnike istovremeno. Tehnika se temelji na izreci: svijet je u nama i mijenjajući sebe mi mijenjamo cijeli svijet...Sama tehnika je nevjerojatno jednostavna i elementarna, a pritom učinkovita. Tehniku mogu koristiti svi. Odlični su rezultati zabilježeni i kod djece. Samom tehnikom mi čistimo svoj život od svega onoga što je teret - onoga što nas razdvaja od naše istinske prirode. Tehnika djeluje na sva područja našeg života i na sve one koji su uključeni u naš život

Predavač: Karmen Jerković Yücel

 

Link o Hooponoponu:

link za blog: http://hooponoponotehnika.wordpress.com/

link na FB. https://www.facebook.com/Hooponoponotehnika